RAS 1 - Hvv RAS

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

RAS 1

5 interessante weetjes over PSV-uitblinker Yorbe Vertessen

Vandaag om 14:13  Yorbe Vertessen maakte woensdag grote indruk in de Champions League tegen Sevilla. Mede door zijn invalbeurt en geweldige assist wist PSV overwintering in het miljardenbal af te dwingen.  meer »


Interview | Mark Looms over Peter Bosz: "We liepen door de spelerstunnel met de gedachte dat we Ajax met 6-0 zouden oprollen"

Vandaag om 11:55  Winst in de Johan Cruijff-schaal, een comfortabele leiderspositie in de eredivisie en overwintering in de Champions League: Peter Bosz heeft het voorlopig uitstekend voor elkaar bij PSV.  meer »


De beste prestaties van Nederland op een EK

Vandaag om 6:00  ‘We zijn er weer bij en dat is prima, viva Hollandia!’. Volgende zomer staat Oranje weer op een eindtoernooi: het EK van 2024 in Duitsland. Wij Nederlanders hebben goede herinneringen aan eindtoernooien in Duitsland. Waarom? Laten we eens kijken naar de beste prestaties van Nederland op een EK. meer »


Hang je favoriete speler aan de muur!

Vandaag om 6:00  Idolen, we hebben ze vroeger allemaal gehad. Ronaldinho, Johan Cruyff, Marco van Basten, Ruud Gullit, Cristiano Ronaldo of Lionel Messi. Menig voetballiefhebber had een poster van hun held aan de muur hangen. Maar het is niet de enige manier om je voorbeeld in huis te brengen. Een kijkje naar de verschillende manieren om je idool aan de muur te hangen. meer »


Review: Voetbalschoenen in no-time droog met de Shoefresh opod

Gisteren om 12:00  In deze tijd van het jaar kom je vaker met natte dan droge voetbalschoenen het veld af. Natte voetbalschoenen zijn niet fijn. Zo gaan de schoenen stinken en kunnen ze sneller kapot gaan. Bovendien is natte voetbalschoenen naar huis namen het laatste wat je wil. ELF Voetbal mocht de nieuwe Shoefresh opod testen om aan dat probleem een eind te maken. meer »


De ultieme gids voor stijlvolle voetbal T-shirts: van het veld naar de straat

Gisteren om 9:39  Voetbal is niet slechts een sport; het is een cultureel fenomeen dat levens verenigt en passies aanwakkert. Voor de moderne voetbalfan is het dragen van een T-shirt niet alleen een kwestie van kleding; het is een uiting van toewijding, een manier om de liefde voor het spel te omarmen. meer »


Meer nieuws

22 november 2023 8:00 Topclubs buiten Europa

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!