Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Kampioenschappen

Palmares RAS (zaterdag)

Kampioenschappen
1931-1932 1e klasse HVB *
1932-1933 1e klasse B HVB *
1942-1943 2e klasse B HVB
1945-1946 1e klasse A HVB *
1949-1950 1e klasse A HVB
1951-1952 4e klasse A *
1991-1992 2e klasse A HVB *  =  geen promotie Andere prestaties
2009-2010 promotie naar 2e Klasse KNVB

Diploma kampioenschap
pdf
 
Kampioenschap junioren 1967
pdf

Bron: De Haagse Voetbalhistorie
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!