Country Line Dance stichting The Indian Outlaws - Hvv RAS

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Country Line Dance stichting The Indian Outlaws

Halloik ben Richard.

Voor ik deze stichting ben begonnen heb ik eerst 8 jaar gedanst bij de "stichting Dutch Country and western Dancers" Hier ben ik als danser begonnen. Al snel kwam ik in het instructieteam terecht als danser, waarmee we door het land gingen om workshops te geven aan instructeurs. Na korte tijd ben ik gaan lesgeven aan de beginners tijdens de reguliere lessen, waarna ik ook ben gaan lesgeven op de workshops.

Niet veel later werd ik tijdens de lessen de vaste assistent van Tilly Benraadt.  Een paar jaar later was het zover, ik ben gevraagd om ook in het bestuur te komen, en uiteraard heb ik dit ook gedaan. Helaas kwam in maart 2014 het slechte nieuws dat de stichting werd opgeheven. Ik kon er zelf nog niet mee stoppen, en ben dan ook voor mezelf begonnen. In februari 2015 is onze stichting dan ook tot stand gekomen, met een nieuw bestuur. Dit is onze naam.

"Country Line Dance stichting The Indian Outlaws"

Wat doen wij zoal. Wij geven dansles aan zowel beginners en gevorderde. Ook zijn we te boeken voor demonstraties. Uiteraard zijn wij ook niet gestopt met het geven van workshops voor    instructeurs. Enkele dingen die we nog meer doen zijn het geven van country feestavonden, uitjes naar de western experience e.d.

Bezoek de website van The Indian Outlaws
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!