Voorbeschouwing nieuws - Hvv RAS

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Voorbeschouwing nieuws

RAS-archief: Foto's uit het archief van de familie Barrett

10 april 7:15  Nog steeds stromen er leuke foto's binnen uit het verleden van RAS. Nu weer van de vader van Stefan Barrett, Mike. Mike Barrett was jarenlang leider (Of Lijder met een lange IJ, zoals hij zelf vaak zei in die tijd) van ons eerste elftal en zag zijn zoon daarbij veelvuldig in actie. Hij maakte daarvan regelmatig mooie foto's. Barrett in actie. Leuk om te zien:meer »


Coronacrisis: KNVB komt met meer informatie over de naaste toekomst

23 maart 5:00  De KNVB heeft alle voetbalclubs een brief verzonden met meer informatie over de naaste toekomst in verband met de huidige Corona-crisis. De bond schrijft: Ook voor de KNVB is het een uitdagende periode met op dit moment nog veel onzekerheden, onder meer over het verdere verloop van de competities. Ondanks deze onzekerheid wordt er op dit moment hard gewerkt aan het uitwerken van diverse scenario‚Äôs, waarbij we uiteraard afhankelijk blijven van de omstandigheden. Daarnaast maken we ons samen met NOC*NSF en andere sportbonden sterk voor een aanspraak op de steunmaatregelen van het kabinet.meer »


Contributie Seizoen 2019/2020

19 augustus 5:30  Aangezien Hvv RAS niet kan draaien zonder inkomsten, informeren wij je bij deze over de contributie voor het seizoen 2019/2020. Verzoek is het onderstaande door te lezen en vóór 1 september 2019 de contributie te voldoen. Het door jou verschuldigd bedrag is af te lezen uit de tabel onderaan. Net als afgelopen seizoen wordt je verzocht zelf voor tijdige betaling zorg te dragen. Er kan op 3 manieren worden betaald. Het bedrag kan in 1 keer betaald worden of in 4 termijnen (hiervoor moeten wij helaas 7 euro extra vragen i.v.m. de bijkomende bankkosten). Voor nieuwe leden geldt dat het eerste jaar in termijnen betalen niet mogelijk is.meer »


Paul Didi Eesiah komt over naar RAS

4 juni 6:45  RAS kan weer een nieuwe speler noteren voor haar selectie van komend seizoen. Paul Didi Eesiah speelt dan in de bekende geel-zwarte kleuren van onze club.meer »


ALV RAS: "Het gaat op vele gebieden goed met de vereniging"

21 mei 5:15  Voorzitter Mark Voogd keek gisteren, tijdens de Algemene Ledenvergadering, terug op een op vele gebieden succesvol seizoen en kijkt ook optimistisch naar de toekomst: Toch is er nog veel te doen de komende jaren en zal het aantal vrijwilligers omhoog moeten.meer »


RAS ontvangt rode lantaarn-drager Wanica Star

4 maart 5:00  Het eerste elftal van RAS ontvangt komende zaterdag, 9 maart 2019, Wanica Star, de rode lantaarn-drager in de vierde klasse B. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!