RAS begint competitie met 4-1 overwinning op Wanica Star

Datum

23 september 2017 14:45

Accommodatie

Onbekend

Het eerste elftal van RAS heeft zaterdag met 4-1 gewonnen van Wanica Star. Eenvoudig ging het echter zeker niet in deze eerste competitiewedstrijd.Misschien door de zenuwen/spanningen verliep het duel niet helemaal zoals verwacht. In de eerstee helft kwam RAS op een 0 - 1 achterstand door een zeer zeldzame counter van Wanica Star, wat achteraf de enige kans wasvoor de gasten. Na de thee kwam RAS beter uit de kleedkamer en was het op zoek naar de gelijkmaker en meer. Al snel vond Sander Huijbers na een pass van Jaouad het doel van Wanica Star. Daarna scoorde Maupie (die pas enkele minuten in het veld stond). Daarna werd er nog 2x gescoord. Jaouad scoorde uit een vrije trap die door niemand werd aangeraakt en Souhail scoorde 1 op 1 met de keeper na een steekpass van Sander Huijbers. We hebben in de tweede helft gezien dat er nog genoeg rek in zit en als het eenmaal gaat lopen bij RAS dan kan het nog heel veel bereiken dit seizoen. Aanstaande zaterdag is alweer een vrij weekend vanwege het ongelijke aantal teams in de competitie. De week daarop, is PGS vogel de volgende tegenstander.

Trainer Domingos was blij met de drie punten, maar zag nog wel dat het niet allemaal even soepel verliep zaterdag.