Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

RAS eenvoudig langs WIK: 5-0

7 april 2024 6:00

Het eerste elftal van RAS had zaterdag geen kind aan WIK. In een eenzijdig duel werden de wit-zwarten simpel aan de kant gezet: 5-0. Vooral in de eerste helft was het verschil groot. Na 25 minuten stond er al een 3-0 voorsprong op de borden. RAS, dat prima combinaties op de mat legde, verzuimde slechts de score op te laten lopen tot 6 of zelfs 7-0.

Na de thee werd het een rommelig duel. Al na twee minuten kreeg WIK een rode kaart nadat een speler van de bezoekers zich liet gaan. Na wat stevige protesten van de bezoekers kon het duel gelukkig weer worden vervolgd.
WIK leek gefrustreerd en beperkte zich de tweede helft tot steeds harder spel. RAS liet zich niet intimideren en bleef rustig de bal rond tikken. De 5-0 eindstand was slechts een flauwe afspiegeling van het krachtsverschil.  Na afloop was er dan ook terecht een feestje in de kleedkamer.  Traniser Dos Santos Baltasar (Foto) neemt het woord kampioenschap nog niet in de mond, maar de supporters van RAS beginnen er nu toch echt wel een beetje in te geloven.
In ieder geval heeft RAS alles in eigen hand. Met nog vier duels te gaan is er nog steeds sprake van negen punten verschil met runner-up Semper Altius. Quick Steps haakte definitief af door thuis met 2-3 te verliezen van Wanica Star. Overigens is dat nu juist volgende week de tegenstander van RAS, dus een gewaarschuwd team...... Juist!
Heeft u alleen de doelpuntemakers nog tegoed:
Al vroeg in het duel opende Robert Raza de score.  De 2-0 kwam opnieuw van Raza, waarna Edwin Sintim uit een strafschop de 3-0 binnenschoot. In de tweede helft was na vijfentwintig minuten Mucahit Torun trefzeker en bepaalde Robert Raza met zijn derde treffer de eindstand op 5-0.