Welkom bij Hvv RAS

Halloween Fright Night op RAS

Gisteren, 25 september 5:00  Vrijdag 28 oktober staat RAS helemaal in het teken van Halloween! Voor alle RAS-kids van 4 t/m 12 jaar zal er een spannende speurtocht worden georganiseerd. Er is ook een Spooksteeg voor alle leeftijden. Degene met de beste outfit wint bovendien een mooie prijs! Dat wil natuurlijk niemand missen. Daar wil je bij zijn. meer »

Wedstrijd Jo12-2 uitgesteld

24 september 6:00  De wedstrijd die JO12-2 vandaag, zaterdag 24 september 2022, zou spelen tegen Forum Sport Jo12-4 is afgelast en uitgesteld naar 15 oktober om 10:00 uur. Marcin Ladzikmeer »

RAS 1 start competitie met thuisduel tegen BMT

23 september 5:30  Het eerste elftal van RAS start aanstaande zaterdag, 24 september 2022, de competitie met een thuisduel tegen BMT. De wedstrijd aan de Albardastraat begint om 14:45 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Parmessar.meer »

RAS 18+1 ( 7X7) moet meerdere erkennen in LYRA 18+1

19 september 5:45  Met ingang van dit seizoen spelen een aantal van onze veteranen op zaterdag een zogenaamde 7 tegen 7-competitie. De KNVB noemt het een 18+ competitie. De eerste officiële wedstrijd werd afgelopen zaterdag gespeeld. Het werd niet meteen een eclatant succes, zoals blijkt uit onderstaand verslag van een van onze sterspelers:meer »

RAS neemt pas laat afstand van Football Factory

18 september 6:15  Het eerste elftal van RAS heeft in haar laatste bekerpoulewedstrijd met 4-2 gewonnen van Football Factory. Het was bepaald geen eenvoudige overwinning. De beslissing viel pas in de slotminuten van het duel.meer »

RAS ontvangt Football Factory

17 september 6:45  Het eerste elftal van RAS is vandaag, zaterdag 17 september 2022, alweer toe aan de laatste poulewedstrijd van dit bekerseizoen. Tegenstander is Football Factory. RAS heeft nog steeds een kans om verder te bekeren. Komt dat zien! Het duel aan de Albardastraat begint om 14:45 uur.meer »