Welkom bij Hvv RAS

Kabinet staat (competitie) duels weer toe!

Vandaag, 26 januari 8:30  Het land gaat weer meer open en dat betekent dat vanaf woensdag 26 januari (competitie)wedstrijden weer zijn toegestaan. Het kabinet heeft dat dinsdag bekendgemaakt. De KNVB heeft eerder laten weten dat vanaf 5 februari de competities in de hoogste klassen (A-categorie) weer worden gespeeld. Voor alle overige klassen kunnen vanaf zaterdag 29 januari worden gepland.meer »

Tafeltennisvereniging Vruchtenbuurt zoekt nieuwe leden

Vandaag, 26 januari 5:30  Vind jij het tafeltennisspel leuk en lijkt het jou leuk om wekelijks gezellig een potje te spelen? Onze inwoner tafeltennisvereniging Vruchtenbuurt zoekt nog nieuwe leden. meer »

Jordi Domingos en RAS nemen na ruim 9 seizoenen afscheid van elkaar

22 januari 17:00  Bij RAS zal komend seizoen een nieuwe trainer voor de selectie staan. Na ruim 9 (!) seizoenen neemt RAS afscheid van trainer Jordi Domingos. Dit besluit is zaterdag door het bestuur aan de trainer medegedeeld. Jordi's carrière bij RAS begon een jaar of tien geleden, toe hij het overnam van Dick Jol. meer »

Veel onderling voetbal op RAS

22 januari 6:45  Deze zaterdag, 22 januari 2022, wordt er lekker veel gevoetbald op RAS. Onderling voetbal, want helaas is het nog niet toegestaan om tegen andere clubs te spelen. Publiek langs de lijn is nog verboden. RAS 1 komt ook in actie en wel tegen JO19-1. Een leuke krachtmeting voor beide elftallen. meer »

HOERA! WE MOGEN WEER TRAINEN!

15 januari 6:15  Op de persconferentie van het kabinet van afgelopen vrijdag had minister Kuipers goed nieuws te melden, Het is vanaf heden weer mogelijk om met zijn allen te trainen. Voor RAS houdt dit in dat we vanaf a.s. maandag weer beginnen met trainen voor alle categorieën. Het schema dat voor Corona gold, gaat dan weer in.meer »

Voor 22 januari in ieder geval geen competitievoetbal

12 januari 6:00  De KNVB heeft besloten dat tot en met vrijdag 21 januari alle competitiewedstrijden in het amateurvoetbal komen te vervallen vanwege de huidige coronamaatregelen. Het gaat om zowel het veld- als het zaalvoetbal*. Op vrijdag 14 januari maakt het kabinet de nieuwe coronamaatregelen bekend. Al eerder was bekend dat in de zogeheten A-categorie geen wedstrijden werden vastgesteld, nu geldt dat voor alle groepen.meer »