Welkom bij Hvv RAS - Hvv RAS

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Welkom bij Hvv RAS

RAS moet na rust capituleren voor DUNO

18 september 6:00  RAS heeft haar derde bekerwedstrijd verloren. Na 90 minuten tegen buurman DUNO stond er een stand van 1-3 op het scorebord. Overigens gaf onze hoofdmacht goed partij aan de vierdeklasser en moest men pas na de rust (1-1) capituleren.meer »


Aardbeving Marokko: Minuut stilte voor duel RAS - DUNO

14 september 4:15  Voorafgaand aan het bekerduel tussen RAS en DUNO zal er zaterdag een minuut stilte in acht worden genomen ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de verwoestende aardbeving in Marokko van afgelopen vrijdag. Deze ramp heeft duizenden levens geëist en kent nog steeds een stijgend aantal slachtoffers. Bovendien zijn tienduizenden mensen hun huis en bezittingen kwijt, een hartverscheurende situatie. Hulp is essentieel en dringend noodzakelijk.meer »


RAS 1 sluit bekercompetitie af met thuisduel tegen DUNO

13 september 5:15  Het eerste elftal van RAS sluit de bekercompetitie van dit seizoen zaterdag, 16 september 2023, af met een thuisduel tegen buurman DUNO. Het zag er, na de degradatie van RAS, niet naar uit dat de wedstrijd om het "Kampioenschap van de Vruchtenbuurt" dit jaar nog gespeeld zou worden, maar de KNVB koppelde ons toch weer aan de groen-zwarten. meer »


BEKER: Teylingen maatje te groot voor RAS: 4-1

12 september 5:15  Een ijzersterk Teylingen, dat de week voor dit duel ook al vierdeklasser DUNO te sterk af was, won zaterdag vrij overtuigend van RAS. Na 90 minuten stond er een score van 4-1 op de borden. Toch gaf RAS, zeker in de eerste helft, lang goed partij aan de Sassenheimers.meer »


BEKER: RAS 1 op bezoek bij Teylingen

8 september 7:30  Het eerste elftal van RAS neemt het zaterdag, 9 september 2023, in een uitduel op tegen Teylingen. Het duel in Sassenheim begint om 15:00 uur. Zowel RAS als Teylingen wisten hun eerste bekerduel te winnen. Teylingen deed dat, zeer knap, bij onze buurman, DUNO.meer »


Conditie geeft de doorslag: RAS - SJC 2-0

3 september 7:15  RAS heeft de eerste overwinning van het seizoen binnen. In het bekerduel tegen SJC stond na 90 minuten een 2-0 score op het bord. Beide ploegen deden niet voor elkaar onder. In de eerste helft bleven de toeschouwers verstoken van doelpunten. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!