Welkom bij Hvv RAS

RAS 1 op bezoek bij HPSV

Vandaag, 22 februari 5:45  Het eerste elftal van RAS gaat komende zaterdag, 24 februari 2024, op bezoek bij HPSV. De tegenstander maakt een moeizaam seizoen door en staat momenteel met 6 punten uit 12 duel op de voorlaatste plaats in de vijfde klasse C. Toch zal het zeker geen walk-over worden voor onze boys, want HPSV toont elke week dat het gewoon goed kan meekomen. Alleen de voorhoede heeft niet altijd het vizier scherp staan. meer »

RAS maakt duel bij De Ster professioneel af: 1-3

11 februari 5:30  RAS heeft het uitduel bij De Ster eenvoudig in winst omgezet. Zaterdag moest het duel, dat destijds in de rust bij een 1-2 stand was gestaakt vanwege overvloedige regen, worden uitgespeeld. RAS deed dat zeer professioneel. Men kwam geen moment in de problemen en dankzij Emre Tuzlacik werd de score nog verhoogd naar 1-3.meer »

Stuur Jan Werkman een kaartje

8 februari 7:15  Jan Werkman, sinds mensenheugenis vrijwilliger bij RAS, is, zoals veel mensen binnen onze club weten, begin december vorig jaar, getroffen door een (kleine) hersenbloeding. Inmiddels is hij stabiel en al een week of acht opgenomen in een revalidatiecentrum. Hij heeft momenteel te kampen met een slechte motoriek, waardoor hij moeite heeft om zich goed te kunnen verplaatsen. Jan zou het heel erg op prijs stellen om een kaartje van u te mogen ontvangen.meer »

RAS reist voor de derde keer naar De Ster

8 februari 7:00  Het eerste elftal van RAS reist komende zaterdag, 10 februari 2024, wederom af naar de Brinckerinckstraat voor een duel tegen De Ster. De eerste keer werd het duel in de rust, bij een 1-2 stand, gestaakt vanwege overvloedige regen. Een paar weken geleden waren we op het terrein om het restant uit te spelen, toen de regen weer roet in het eten gooide. Hopelijk is driemaal scheepsrecht en kunnen we het duel nu wel uitspelen.meer »

RAS royaal langs REMO: 4-0

4 februari 6:30  Het eerste elftal van RAS heeft, in ieder geval qua uitslag, royaal en eenvoudig gewonnen van SC Remo. Na 90 minuten stond er een stand van 4-0 op het scorebord aan de Albardastraat. Die grote uitslag verbloemde wel een beetje dat het zaterdag allemaal niet zo geweldig liep. Bij vlagen liep het zelfs moeizaam bij de ploeg van trainer Jonas dos Santos Baltazar. *Verslag: H. de la Haye* meer »

RAS ontvangt REMO

3 februari 6:15  Het eerste elftal van RAS ontvangt deze zaterdag, 3 februari 2024, REMO. De tegenstander maakt dit jaar een lastig seizoen door en vinden we momenteel terug op de achtste plek in de vijfde klasse C, met 11 punten uit 10 duels. Op papier moet een overwinning dus mogelijk zijn voor onze boys, maar de geschiedenis leert dat duels tegen REMO nooit eenvoudig zijn. Zo werd het uitduel, eerder dit seizoen, pas na veel strijd met 1-3 gewonnen.meer »