Onvervalste topper aan de Albardastraat: RAS ontvangt Quick Steps

26 januari 2024 5:30

Zaterdag, 27 januari 2024, staat er een onvervalste topper op het programma aan de Albardastraat, Het eerste elftal van RAS ontvangt Quick Steps. Beide ploegen staan, met 24 punten, bovenaan in de vijfde klasse C. Ook het doelsaldo is bijna identiek. RAS heeft echter nog een duel minder gespeeld en staat daarom officieel eerste.

Een prachtig affiche dus zaterdag, waarbij de winnaar in ieder geval een goede stap doet richting het kampioenschap, alhoewel er na zaterdag natuurlijk nog niets beslist is. Duels tegen Quick Steps beloven altijd veel spektakel, omdat beide teams altijd vol op de aamval gaan. Wij hopen dan ook dat veel RAS-leden onze jongens komen steunen in dit belangrijke duel.

De wedstrijd aan de Albardastraat 15 begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Kamping.
RAS_logo.jpgQuick_Steps.jpg