RAS naar De Ster om wedstrijd uit te spelen

16 januari 2024 7:45

Het eerste elftal van RAS gaat zaterdag 20 januari 2024 op bezoek bij De Ster. Het betreft het duel dat vorig jaar werd gestaakt vanwege de regen. Dat gebeurde in de rust bij een stand van 1-2 in het voordeel van RAS. De KNVB heeft inmiddels de voorwaarden bekend gemaakt waaronder het duel wordt uitgespeeld:

Het restant wordt hervat bij de stand 1-2 - Het restant dient nog 45 minuten te duren. - Het restant wordt hervat met aftrap, 2e helft door de Ster. - Het thuisspelende team verdedigt aan de start van het restant het doel het verst van de ingang van het sportpark (zijde Hendrik Mandestraat). - De Ster hervat het spel met 10 spelers en heeft nog geen wissels ingezet. - RAS hervat het spel met 11 spelers en heeft nog geen wissels ingezet. - Bij De Ster hebben de heren David Solassa (CFRQ74C) en Kelvin Ezeike (SVCM56T) een waarschuwing ontvangen. Deze spelers dienen bij een tweede waarschuwing het speelveld te verlaten. - Bij De Ster heeft dhr. Adekunle Odunsi Taiwo (TBXH296) een rode kaart ontvangen. De speler mag niet meer deelnemen aan het restant. Bij de A cat. geldt onderstaande ook nog: NB: Reglementair is vastgelegd dat de wedstrijd niet met dezelfde spelers uitgespeeld hoeft te worden die ook tijdens de gestaakte wedstrijd opgesteld waren. Alleen spelers die gedurende de gestaakte wedstrijd al gewisseld zijn, of een rode kaart hebben ontvangen mogen niet meer deelnemen aan het restant. Ook spelers die tijdens de gestaakte wedstrijd uitgesloten waren van deelneming mogen bij het restant niet meedoen. Indien een speler op het moment van de gestaakte wedstrijd of op het moment van het restant geschorst is, dan mag deze speler ook niet deelnemen aan het restant.

Het restant begint om 14:30 uur. Wij hopen dat veel RAS-fans onze boys komen steunen. De wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark Brinckerink:
Brinckerinckstraat 2
2531VD 'S-GRAVENHAGE