RAS speelt vandaag inhaalduel bij Semper Altius

16 december 2023 7:15

Het eerste elftal van RAS speelt vandaag, zaterdag 16 december 2023, een inhaalduel bij Semper Altius. Het duel stond oorspronkelijk op de rol op 25 november, maar kon toen niet doorgaan omdat de Rijswijkers geen goede doelnetten beschikbaar hadden. Ervan uitgaande dat dat probleem inmiddels is opgelost, speelt RAS vanmiddag om 15:00 uur aldaar.

Het is een zeer belangrijk duel voor zowel RAS als Semper Altius. RAS heeft vier punten meer dan de thuisploeg, die momenteel derde staat. RAS heeft bovendien twee wedstrijden minder gespeeld. Bij winst zou RAS een goede stap doen op weg naar een goede notering aan het einde van het seizoen. RAS staat momenteel eerste.
Wij hopen dat veel RAS-fans onze boys komen steunen. De wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark Hoekpolder aan de Weidedreef 6 in Rijswijk.
Semper_Altius.jpgRAS_logo.jpg