Stuur Jan Werkman een kaartje

8 februari 2024 7:15

Jan Werkman, sinds mensenheugenis vrijwilliger bij RAS, is, zoals veel mensen binnen onze club weten, begin december vorig jaar, getroffen door een (kleine) hersenbloeding. Inmiddels is hij stabiel en al een week of acht opgenomen in een revalidatiecentrum. Hij heeft momenteel te kampen met een slechte motoriek, waardoor hij moeite heeft om zich goed te kunnen verplaatsen. Jan zou het heel erg op prijs stellen om een kaartje van u te mogen ontvangen.

Stuur uw kaartje naar:  Revalidatiecentrum Mechropa Den Haag, T.a.v. Jan Werkman, Scheveningseweg 96, 2584 AC Den Haag.

Wij wensen Jan een spoedig herstel toe en hopen hem over een tijdje weer te zien aan de Albardastraat.