Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

RAS neemt pas laat afstand van Football Factory

18 september 2022 6:15

Het eerste elftal van RAS heeft in haar laatste bekerpoulewedstrijd met 4-2 gewonnen van Football Factory. Het was bepaald geen eenvoudige overwinning. De beslissing viel pas in de slotminuten van het duel.

RAS begon sterk aan het duel en kwam al na twee minuten op een 1-0 voorsprong via Abou Sidibe. De aanwezigen gingen er eens lekker voor zitten, maar kwamen bedrogen uit. Er ontspon zich een zeldzaam slaapverwekkend duel, waarbij Football Factory bij vlagen nog het betere van het spel had. Veel kansen werden er echter niet gecreëerd. UIt een van die schaarse kansen wisten de Leidenaren echter de 1-1 te maken. Dat was ook de ruststand.
In de tweede helft werd het spel niet veel beter. RAS kwam wel op een 2-1 voorsprong via Edwin Sintim.
Pas in de laatste vijf minuten werd het verschil echt gemaakt. Binnen een paar minuten maakten Redouan Baouch en Destiny Tabi aan alle onzekerheid een einde en was de overwinning een feit. Voor de statistiek deed de tegenstander in de blessuretijd nog wat terug"4-2.

RAS en Football Factory gaan overigens beiden niet door naar de volgende ronde. Roodenburg viel die eer te beurt. RAS kan zich nu in ieder geval helemaal op de competite gaan richten.