Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

RAS simpel langs REMO: 3-0

11 september 2022 6:45

RAS heeft zaterdag haar tweede bekerwedstrijd met 3-0 gewonnen. Aan de Albardastraat had de formatie van trainer Jonas dos Santos Baltazar geen problemen met vijfdeklasser REMO. Enig kritiekpuntje was dat de uitslag, met wat meer inzet in met name de tweede helft, veel hoger had kunnen, nee zelfs moeten, uitvallen.

RAS begon sterk aan het duel, maar kreeg de 1-0 wel in de schoot geworpen. Na acht minuten leidde een sullige fout in de defensie van REMO tot een doelpunt. Mucahit Torun pakte het kadootje vakkundig uit.
Edwin Sintum (foto) zorgde nog voor rust voor de 2-0, na een goed opgezette aanval van de geel-zwarten, die eigenlijk geen kind hadden aan de tegenstander. 2-0 was ook de ruststand.
Na de thee werd het een heel erg gezapig duel. Het aanwezige publiek genoot vooral van de zon en de drankjes. Het voetbal was niet meer om aan te zien. RAS vond het wel best en probeerde met een minimale inzet de overwinning veilig te stellen. Dat lukte eenvoudig, omdat REMO er al helemaal doorheen zat. Jammer, want met wat meer inzet had het zomaar 5, 6 of zelfs 7-0 kunnen worden. Nu bleeft het bij 3-0 dankzij een laat doelpunt van Abou Sidibe.
Al met al een prima overwinning, maar zo makkelijk als op deze dag zal het zeker niet elke week gaan. Wat dat betreft is er zeker nog werk aan de winkel.